Начало Тип кожа Чувствителна кожа Деликатен Крем за Баня

Деликатен Крем за Баня

Арт.№ 1154
0.0/5 от общо 0 оценки
41.00 лв (с ДДС)
 бр
В наличностДоставка до 24ч.

Информация за продукта

Изживейте коприненото докосване на душ крема от серия таласо на Jean d'Arcel. Има уникално нежен аромат и е обогатен с хидратиращи съставки от кафяви водорасли и масла. Има подхранващ ефект, неповторима свежест, а богатата пяна омекотява кожата по уникален начин.

Предимства:

  • Изключително икономичен.
  • Грижа за еластичността на кожата с кафяви водорасли.
  • Трайно усещане за мекота и хидратация.

Начин на употреба:

Използвайте като душ гел.

Размер: 200мл.

Активни съставки

Жива Морска Вода

Живата морска вода се получава от брега на морето (област Бретан във Франция). Морската вода е обградена от гранитно формирование и се филтрира със слой от пясък. Поради този филтрационен процес се отстраняват моновалентните соли като калий и натрий. Съставът на микроелементи се запазва, неговата концентрация всъщност се увеличава, като например манган от 0,27% на литър се увеличава до 3.34% на литър. Цинк от 0,98% на литър се увличава до 8,5% на литър. Живата морска вода повишава стимулирането на липиди в епидермиса и по този начин подобрява съдържанието на влага, засилва връзките между базалната мембрана и колаген 4, който от своя страна регулира влагата в кожата. Това допълнително стимулира синтеза на hemidesmosomes (точкови влакна) и оптимизира връзките между базалните клетки и базалната мембрана, което има положителен ефект върху храненето на кожата и нейното равновесие. Живата морска вода действа на организма по специфичен начин и води до неговото пълноценно укрепване.

Chlorella Vulgaris - зелени микроводорасли

Екстрактът от зелени микроводорасли Хлорела Вулгарис е богат на протеини и аминокиселини, които изграждат фибрите на кожата, участват в антиоксидантната дейност и има силен ефект върху синтеза на колаген. Подобрява плътността на съединителната тъкан, колагеновите и еластиновите влакна, намалява разкъсванията, възстановява съединителната тъкан, подобрява микроциркулация в кожата и я защитава срещу UV радиацията. Хлорела вулгарис стабилизира метаболизма, подобрява естествената защитна функция на кожата. Премахва отпадъчните продукти и токсини, и е много подходящ след диета за запазване на резултатите. Взет вътрешно, той показва положителен ефект върху сърдечно-съдовата система. Хлорела Вулгариа е високо концентрирана на витамини, минерали и антиоксиданти и предотвратява загубата на витамини.

Алгин - полизахариди от кафяви водорасли

Соли и естери на алгиновата киселина. Алгинати - това са полизахаридите, които са част от клетъчните мембрани, получени от кафяви водорасли. В козметиката се използват като сгъстяване, стабилизиране и желиращи вещества, т.е. при направата на овлажняващи гелове и маски за лице.

Хидролизиран Житен Протеин

Хидролизираният житен протеин се добива от зърна на пшеница. Той подобрява капацитета на задържане водата в кожата, има възстановяващо и успокояващо действие. Кожата е хидратирана в дълбочина, тенът й е превъзходен.

Характеристики на Продукта

ЕфектКашмирена мекота
Почистване
Еластичност
Подхранване
Хидратация

Документи за сваляне

Facebook коментари

Последно разглеждани

Деликатен Крем за Баня 41.00 лв
Деликатен Крем за Баня

Деликатен Крем за Баня

THALASSO BODY
41.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ