Начало Изработка на онлайн магазин от дигитална агенция Valival

Изработка на онлайн магазин от дигитална агенция Valival

Дигитална агенция Valival е фирмата, на която доверихме изработката на нашия онлайн магазин Beautyforce.bg. Отново те са отговорни за добрата визия и отличната поддръжка на нашия сайт.
Ние от Бютифорс ЕООД, като официални представители за страната на професионална козметика за лице и тяло Jean d’Arcel искахме изработка на онлайн магазин, който да бъде не само добре изглеждащ, но и изключително функционален. Благодарение на професионализма, който ни показа екипа на Valival ние сме горди, че именно те отговориха на нашите високи изисквания и смятаме за нужно да отбележим, че дори ги надминаха.
Ние получихме един наистина уникален онлайн магазин с функционалност, която показва на потребители и партньори два различни типа продукти. Нашият онлайн магазин е с насоченост както към обикновените потребители, така и към професионалистите, работещи в професионалните козметични и СПА салони. Нашият онлайн магазин Beautyforce.bg разполага с богат каталог от козметични продукти, групирани в серии и различни категории и подкатегории според тяхното действие и предназначение. Потребителите и професионалистите регистрирани в нашия онлайн магазин могат да се възползват и от нашите атрактивни промоции.
Няколко човека от екипа на Бютифорс ЕООД всекидневно се грижат за актуализирането на каталога. Непрекъснато се добавят нови козметични продукти, които биват детайлно представени с подробна информация – описание на продукта и използвани активни съставки в него.
Благодарни сме за предоставената възможност за съвместна работа с професионалистите от дигитална агенция Valival. Държим да отбележим, че тяхната дейност не спира само с изграждането на нашия онлайн магазин. Дори и към този момент екип от опитни специалисти се грижи за техническата и визуална поддръжка, както и за популяризирането на нашата марка и предлаганата от нас козметика за лице и тяло в интернет. Ние сме напълно спокойни относно представянето на нашия сайт, защото разчитаме на SEO оптимизация от Valival.
И тъй като сме част от международна компания, с непрекъснато нарастваща популярност във все повече страни, ние останахме очаровани от комплимента направен ни за добре свършената работа относно нашето онлайн представяне.
На свой ред ние искаме отново да изкажем нашите благодарности, но също така и да препоръчаме дигитална агенция Valival на всеки, който търси изработка на качествен, функционален и добре изглеждащ онлайн магазин.

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ